• Welcome to Dental Lab Network

    ExoCAD cutting contact

    Discussion in 'Dental-CAD' started by MadmenJJ, Jun 13, 2018.

    1. MadmenJJ
      Amused

      MadmenJJ Member Full Member

      Joined:
      May 2015
      Messages:
      27
      Likes Received:
      3
      Location:
      Virginia
      Hello Masters of DNL, hope you all are having a great day.

      I am experiencing some weird problem with exocad that I never experienced before.
      I just copied same exocad that I've been using to a new computer.
      (Old one has windows 7, new one has windows 10)
      When ever I try to cut contact in negative value (ex. -0.1), it wouldn't cut as it did in old set up.
      Cutting contact at 0 seems to work just fine, it is just problem when I try to cut it in negative value.
      Has anyone experienced this kind of problem?
       
    2. MadmenJJ
      Amused

      MadmenJJ Member Full Member

      Joined:
      May 2015
      Messages:
      27
      Likes Received:
      3
      Location:
      Virginia
      Oops, I just found out what went wrong while I was wiring...
       
      • Like Like x 1
    3. Getoothachopper
      Amused

      Getoothachopper Well-Known Member Donator Full Member

      Joined:
      Aug 2015
      Messages:
      636
      Likes Received:
      411
      Location:
      Palm Desert
      "I love this new shorter style of thread ,as a busy lab tech I really don't have time to scroll through pages of possible answers ,jokes & memes. I get to read a thread and get back to work asap. ,keep em coming " :)

      pic_sid1108-0-norm.jpg
       

    Share This Page