• Welcome to Dental Lab Network

    Accepting Cerec scans

    Discussion in 'Dental-CAD' started by Ryan Gottlieb, Jan 12, 2018.

    1. Ryan Gottlieb

      Ryan Gottlieb Active Member Full Member

      Joined:
      Dec 2010
      Messages:
      258
      Likes Received:
      62
      I can't seem to get a straight answer from sirona or Patterson. Everyone I spoke to had a different answer.

      What is required for me (a 3shape user) to accept scans from cerec users?

      Thanks in advance
       
    2. Car 54
      No Mood

      Car 54 Well-Known Member Donator Full Member

      Joined:
      Nov 2007
      Messages:
      4,113
      Likes Received:
      1,079
      Location:
      The land of 10,000 lakes.
      For it to be converted by someone who has the sirona InLab software, like Infinident, for $15.00 a file, I believe that's what they charge.
       
    3. Ryan Gottlieb

      Ryan Gottlieb Active Member Full Member

      Joined:
      Dec 2010
      Messages:
      258
      Likes Received:
      62
      What if we still have the software from our old red cam days?
       
    4. rkm rdt

      rkm rdt Well-Known Member Full Member

      Joined:
      Nov 2007
      Messages:
      15,323
      Likes Received:
      3,136
      Location:
      right here,right now
      You will need the " all scans" module for 3 Shape
       
      • Agree Agree x 1
    5. Affinity
      Question

      Affinity Well-Known Member Full Member

      Joined:
      Oct 2009
      Messages:
      4,352
      Likes Received:
      971
      Location:
      7B
      You need cerec 4.5 software. It will output to .stl. Its been discussed at length in other threads.
       

    Share This Page