• Welcome to Dental Lab Network
    1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

    Accepting Cerec scans

    Discussion in 'Dental-CAD' started by Ryan Gottlieb, Jan 12, 2018.

    1. Ryan Gottlieb

      Ryan Gottlieb Active Member Full Member

      Joined:
      Dec 2010
      Messages:
      252
      Likes Received:
      62
      I can't seem to get a straight answer from sirona or Patterson. Everyone I spoke to had a different answer.

      What is required for me (a 3shape user) to accept scans from cerec users?

      Thanks in advance
       
    2. Car 54
      No Mood

      Car 54 Well-Known Member Donator Full Member

      Joined:
      Nov 2007
      Messages:
      3,961
      Likes Received:
      1,034
      Location:
      The frozen tundra
      For it to be converted by someone who has the sirona InLab software, like Infinident, for $15.00 a file, I believe that's what they charge.
       
    3. Ryan Gottlieb

      Ryan Gottlieb Active Member Full Member

      Joined:
      Dec 2010
      Messages:
      252
      Likes Received:
      62
      What if we still have the software from our old red cam days?
       
    4. rkm rdt

      rkm rdt Well-Known Member Donator Full Member

      Joined:
      Nov 2007
      Messages:
      14,947
      Likes Received:
      3,041
      Location:
      right here,right now
      You will need the " all scans" module for 3 Shape
       
      • Agree Agree x 1
    5. Affinity
      Question

      Affinity Well-Known Member Full Member

      Joined:
      Oct 2009
      Messages:
      4,131
      Likes Received:
      881
      Location:
      7B
      You need cerec 4.5 software. It will output to .stl. Its been discussed at length in other threads.
       

    Share This Page